Professional Writing în BUCUREȘTI

18:30 - 21:00 BUCUREȘTI

I se spune Content Marketing sau Native Advertising și toate brandurile mari îl folosesc să-și umanizeze imaginea în comunicarea cu publicul. Poveștile transformă conținutul obișnuit în conținut convingător și îl fac pe cititor să rezoneze mai ușor la ceea ce ai tu de oferit, ba chiar să se implice, să-ți împărtășească povestea, să devină voluntar ambasador al brandului sau produsului tău. Dar cum ajungi la el?

Pe o piață a comunicării dinamică și competitivă, brandurile din toată lumea caută constant cele mai creative metode prin care să-și spună cât mai convingător povestea. Content is king.

Tehnologia digitală evoluează constant, dar schimbă și profilul publicului, care nu mai cumpără produse, ci povești. Scrierea creativă devine, astfel, un instrument obligatoriu în repoziționarea brandului în relația cu consumatorul, mai ales în mediul online.

Cursul PROFESSIONAL WRITING este pentru cei care folosesc scrierea creativă în spațiul profesional: comunicare, blogging, marketing, media relations, corporate communication, content digital, prezentări, educație și traininguri etc.

Cursul este organizat în 4 întâlniri, de luni până joi, cu durata de 2 ore și jumătate, de la 18.30. Pentru detalii, scrieți-ne la hello@thewritingschool.net

Registration Form: