Reviews

Storytelling

Poveștile ne apropie, ne fac ceea ce suntem, pentru că fiecare om e o poveste. Din ele ne luăm emoții, dar și cunoaștere, învățăm să fim mai buni, găsim soluții pentru situații limită. Ne ajută să fim creativi, autentici, deschiși. Să explorăm limite, să experimentăm, să răspundem la provocări pe care doar mintea le cuprinde.

Scrisul e despre oameni și fiecare om e personaj în propria poveste, îi dă viață. Scrii ca să te înțelegi mai bine pe tine în relație cu ceilalți și pe ceilalți în relație cu tine. Fie că ești tu sau altul, un personaj poate să salveze sau poate să distrugă o poveste. Trebuie să știi să construiești structura care să-l pună în valoare și să-l facă să relaționeze natural și liber, să-i dai vocea care să se audă în poveste și care să-i câștige încrederea cititorilor.

  • Cum creezi personaje care contează?
  • Ce alegi să pui în valoare și cum dai echilibru unui personaj?
  • Cum construiești contextul în care personajul tău să se miște firesc și confortabil?

Da, la atelier se scrie. Mult. Întâlnirile se concentrează în foarte mare măsură pe exerciții individuale și pe feedback punctual. Un workshop de Storytelling și Creative writing dedicat tuturor celor care cochetează cu scrisul în mediul profesional sau vor să-și antreneze tehnicile de scriitură pentru proiecte personale. Workshopul are durata de 6 ore și costă 200 RON.
Informații despre calendarul evenimentelor și orașele în care sunt organizate întâlniri găsiți aici.


Post a comment


similer courses :

Reviews

Selfwriting

Scriem ca să ne amintim oameni,...

Professional Writing

Un curs pentru cei care folosesc...

Reviews

The Writing Journey

The Writing Journey este o călătorie...