Reviews

Selfwriting

Scriem ca să ne amintim oameni, locuri sau povești. Scriem ca să ne explicăm stări, decizii sau emoții. Scriem ca să ne explorăm trăiri, îndoieli sau revelații. Scriem despre noi și despre ceilalți. Despre relații evidente sau legături pe care nici noi nu le bănuim câteodată.

Scrisul e un spațiu intim. Să scrii despre tine înseamnă adesea să sondezi spații pe care nu le scoți cu ușurință la vedere, este aproape la fel ca atunci când te îndrăgostești, căci punerea sentimentelor în pagină e similară cu momentul în care ne expunem în fața celui pe care-l iubim cu speranța că o să ne iubească înapoi la rândul lui. Ne expunem defectele, vulnerabilitățile, slăbiciunile, în speranța că ele vor fi percepute ca atrăgătoare și că vom fi apreciați măcar pentru curajul pe care l-am avut să le dăm pe față.

Scriitura bună, de calitate, implică aceleași lucruri ca și o relație bună: onestitate, generozitate, open-mindness, curiozitate, umor și modestie. Scriitura proastă suferă de aceleași defecte: impostură, prefăcătorie, atitudine defensivă, vinovăție, milă, egoism. Iar scrisul are puterea să ne ajute să găsim răspunsuri acolo unde uităm să le căutăm.

Un workshop de self writing pentru cei care vor să-și exploreze prin scris propriile emoții. Workshopul are durata de 2 ore și costă 75 RON.

Informații despre calendarul evenimentelor și orașele în care sunt organizate întâlniri găsiți aici.similer courses :

Reviews

Storytelling

Poveștile ne apropie, ne fac ceea...

Professional Writing

Un curs pentru cei care folosesc...

Reviews

The Writing Journey

The Writing Journey este o călătorie...