Professional Writing

Un curs pentru cei care folosesc scrierea creativă în spațiul profesional: comunicare, blogging, marketing, media relations, corporate communication, content digital, prezentări, educație și traininguri etc.

I se spune Content Marketing sau Native Advertising și toate brandurile mari îl folosesc să-și umanizeze imaginea în comunicarea cu publicul preferat, înainte să-l transforme în consumator. Pe o piața a comunicării dinamică și competitivă, brandurile din toată lumea caută constant cele mai creative metode prin care să-și spună cât mai convingător povestea. Content is king.

O abordare strategică, orientată spre crearea și distribuirea de conținut valoros, relevant și consistent atrage și reține un public bine definit. Content marketingul consolidează notorietatea, încurajează fidelitatea și crește profitul. În lumea modernă, extrem de virală, conținutul  relaxat, dar valid și consistent e cheia succesului.

Tehnologia digitală evoluează constant, oferă nenumărate oportunități să-ți transmiți mesajele pe nișe noi de conținut, dar în același timp schimbă profilul publicului, care nu mai cumpără produse, ci povești. Scrierea creativă devine, astfel, un instrument obligatoriu în repoziționarea brandului în relația cu consumatorul, mai ales în mediul online.

  • Cât de bine îți cunoști cititorul/clientul?

Cum s-a schimbat profilul publicului în mediul online? Ce caută și la ce e rezistent? La ce tip de mesaje reacționează? Cum le pui în poveste?

  • Spune-i o poveste!

 

Pe ce se bazează deciziile de cumpărare și cum se reflectă ele în poveste (story)? Cum aduci emoția în content marketing?

 

  • Câștigă-i fidelitatea!

 

Cât e de importantă încrederea în relația cu cititorul/clientul? Cum o consolidezi într-o poveste adevărată?

 

  • Fă-l să te iubească! Și să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți…

 

Cum îl faci să se gândească la tine? Pe ce resorturi apeși ca să spună povestea mai departe și să-ți aducă noi cititori/consumatori? Ce emoții sunt virale?

Durata: 4 întâlniri
Prețul: 150 RON/întâlnire.

Informații despre calendarul evenimentelor și orașele în care sunt organizate cursuri găsiți aici.


Post a comment


similer courses :

Reviews

Storytelling

Poveștile ne apropie, ne fac ceea...

Reviews

The Writing Journey

The Writing Journey este o călătorie...

Reviews

Selfwriting

Scriem ca să ne amintim oameni,...